Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till MalmslättSista ansökningsdatum: 2016-11-28
Referensnummer: 122634

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ann-Kristin Anstérus, 013-20 65 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Malmslätts förskolor är samlingsnamnet för en kommunal barnomsorgsverksamhet som bedrivs vid sex förskolor och två dagbarnvårdargrupper i stadsdelen Malmslätt i Linköping. Området Malmslätt ligger naturskönt med närhet till skog och grönområden, endast 15 minuters bussresa från Linköpings resecentrum.

I området är vi drygt 70 pedagoger som på ett engagerat och målmedvetet sätt arbetar för att skapa en trygg och lustfylld miljö där barn kan utvecklas och lära.

Välkommen till oss vid Malmslätts förskolor – vi sätter likvärdighet och kvalitet i fokus!

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare hos oss ansvarar du för att tillsammans med kollegor planera, utveckla, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet utifrån förskolans reviderade läroplan och styrdokument.

Du kommer ingå i ett arbetslag om 7 pedagoger som tillsammans leder en grupp med barn i åldrarna 3-5 år och placeringen är på en av våra 6 förskolor.

Malmslätts förskoleverksamheters prioriterade områden för 2016/2017 är:

  • Matematik
  • Språkutveckling

Kvalifikationer

Vi söker dig med förskollärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning. Erfarenhet av arbete med barn i förskola är meriterande.

Du:

  •  tycker det är givande att dela med sig av arbetssätt och idéer kring utvecklingen av verksamheten. 

  • drivs av nytänkande, är nyfiken och har ett stort engagemang för det pedagogiska arbetet och har barnen i fokus. 

  • har ett medvetet och professionellt förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.

  • är flexibel eftersom du kommer samarbeta nära med en intilliggande avdelning där barnen är 1-3 år gamla.
  • är välbekant med förskolans reviderade läroplan och styrdokument.

 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 november 2016