Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till Ridhusgatan 4Sista ansökningsdatum: 2016-09-09
Referensnummer: 111980

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Margareta Åström, förskolechef, 013-20 70 81

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Förskolan Ridhusgatan 4 är en förskola med sex avdelningar. Idag ser organisationen ut enligt följande; fem avdelningahar barn i åldrarna 1 - 4 år en avdelninga har de äldsta barnen som är 5 år. Nu söker vi en förskollärare till en av våra 1 - 4 års avdelningar.

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag ingår alla arbetsuppgifter och ansvar som åligger förskollärare enligt Förskolans Läroplan och övriga styrdokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;

  • har förskollärarexamen
  • har goda kunskaper och är väl förtrogen med Förskolans Läroplan och övriga styrdokument
  • medvetet arbetar för barns delaktighet
  • har både kunskaper och förmåga att inspirera och utmana barnen i deras lärande
  • vill vara med och skapa en förskola där barn och föräldrar känner sig trygga
  • är ansvarstagande
  • ser dig själv som en person som är flexibel och har god samarbetsförmåga
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 september 2016