Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskollärare till Ulrika förskola


Kontaktperson:
Marie-Louise Persson, Förskolechef, 013-205858
Maria Lange, Biträdande förskolechef, 013-205624
Fackliga representanter:
Annelie Pettersson, Kommunal, 013-205464
Camilla Dylander, Lärarförbundet, 013-205572

Ansök här!

Vill du arbeta i ett spännande område i ständig utveckling?

Om arbetsplatsen

I Valkebo förskolor består ledningsteamet av två förskolechefer samt en biträdande förskolechef som arbetar för ett engagerat och nära samarbete i Valkebo förskolor. Valkebo förskolor innefattar ett stort geografiskt område där Ulrika, Sjögestad, Nykil, Rappestad, Västerlösa och Vikingstad ingår. Förskolorna arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet samt de prioriterade målen för läsåret 2016/2017; språk och genus. Som stöd verksamheterna finns en specialpedagog kopplad till förskolområdet.  

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en förskollärare till vår förskola i Ulrika. Förskolan ligger i en idyllisk miljö på landsbygden med närhet till skog & hagar. Uppdraget för förskolans pedagoger är att med nyfikenhet, nytänkande och pedagogisk dokumentation som verktyg upptäcka och lära tillsammans med barnen. Vi erbjuder alla medarbetare arbetskläder samt en iPad som verktyg i arbetet.  

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid att du i din roll som förskollärare arbetar utifrån aktuella mål utifrån ett nyfiket förhållningssätt. Ditt huvuduppdrag är att planera, genomföra dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Du ger barnen möjlighet att formulera egna teorier och är nyfiken på andras tankar. Du har ett positivt förhållningssätt och skapar förutsättningar för en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. 

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 9 oktober 2016