Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förskollärare till Vreta förskolaSista ansökningsdatum: 2016-10-24
Referensnummer: 115542

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jeanette Hellström, 013-263657

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du bli en del av en verksamhet där vi tillsammans jobbar för barn och elevers maximala lärande och likvärdiga möjligheter och där lust och engagemang genomsyrar organisationen. Bli en del av Linköping kommun - där idéer blir verklighet!

Vi söker en förskollärare till vår nybyggda förskola i Berg, Vreta kloster. Förskolan ligger i anslutning till Vreta kloster skola och har Bergs slussar och Göta kanal som en del av närmiljön. Vi har fyra åldersindelade avdelningar fördelade på två våningar med många, ljusa och stora gemensamma lokaler. Tjänsten är i dagsläget på en avdelning med de äldsta barnen på förskolan.

Förskolorna i Ljungsbro och Vreta kloster arbetar gemensamt med utvecklingsområden kring vårt systematiska kvalitetsarbete där alla medarbetare erbjuds kompetensutveckling i form av föreläsningar och work-shops.

Vår vision är "en mötesplats där alla blir sitt bästa jag".

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att utöva din kompetens i ett meningsfullt arbete som har stor betydelse för många andra människor. Du får ta del av en verksamhet som aktivt arbetar för medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald. Vi satsar på våra medarbetare och erbjuder dig möjligheter till kompetensutveckling och karriärmöjligheter.

Du kommer arbeta i arbetslag där ni tillsammans utvecklar verksamheten.

Kvalifikationer

Vi ser dig med förskollärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning som har förmåga att tänka nytt, är engagerad och ser möjligheter att utveckla och utvecklas.

Du tar ansvar för och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument.

Vi ser dig som kan bidra med en positiv inställning gällande både bemötandet av barn, föräldrar och kollegor men även inför att prova nya samt utveckla befintliga arbetssätt. Genom din förmåga att samarbeta kan du tillsammans med kollegor och ledning driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Du har en förmåga att se varje barn individuella intressen och förutsättningar och kan på så sätt skapa en god miljö för lärande och utveckling. Genom att planera i förväg kan du aktivt leda och kvalitetssäkra det dagliga arbetet på förskolan.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 oktober 2016