Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Förstelärare fritidshem till Vist skolaSista ansökningsdatum: 2017-08-06
Referensnummer: 158691

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Wickman, rektor, 013-205501

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vist skola ligger naturskönt i Sturefors i Linköpings södra utkant. Vi består av en skola med ca 320 elever samt fem olika fritidsavdelningar varav en är fritidsklubb mot elever i år 4-6. På fritidshemmet arbetar vi för att eleverna ska utvecklas i största möjliga mån. Vi arbetar med indikatorer samt utvecklas i våra lärandegrupper. Vi har ett positivt arbetsklimat och söker dig som trivs i att arbeta i team. Tillsammans arbetar vi fokuserat mot uppställda mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang!

Arbetsbeskrivning

Som förstelärare i fritidshem på Vist skola arbetar du nära rektorer och arbetslagsledare samt ingår i skolans utvecklingsgrupp. Du är med och driver det systematiska kvalitetsarbetet och tillsammans med dina kollegor skapar du de bästa förutsättningarna för elevernas lärande och meningsfull fritid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/grundlärare i fritidshem, har flerårig erfarenhet av yrket samt dokumenterat goda vitsord. Du har visat på mycket god förmåga att främja elevers utveckling och lärande och har god insikt i fritidshemsverksamheten och dess styrdokument.

Vi vill också att du;

  • är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
  • har förmåga och vilja att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och föräldrar.
  • drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för dig själv och för eleverna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 augusti 2017