Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidsledare UngPulsSista ansökningsdatum: 2017-06-25
Referensnummer: 155448

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Mårten Hafström, 013-263800

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Kultur- och fritidskontoret är ett strategiskt utvecklingskontor som genomsyras av ledorden Puls och Passion. Kontoret utvecklar och analyserar kultur- och fritidsverksamheten i Linköpings kommun genom att arbeta långsiktigt för att uppfylla kultur- och fritidsnämndens vision ”Kultur och fritid för alla 365 dagar om året”.

Kultur-och fritidskontorets verksamhet Ung Puls behöver förstärkning i sin verksamhet av fritidsledare.

Drivs du av Puls och Passion kanske du är vår nya medarbetare?

Vi söker en ny fritidsledare som är intresserad av att arbeta med unga vuxna. I Ung Puls teamet arbetar 6 fritidsledare, en samordnare och en kulturutvecklingschef.

Ung puls är en frivillig verksamhet för målgruppen 16-25 år som bedrivs i Berga, Ryd och Skäggetorp. I samverkan med andra kommunala verksamheter, organisationer och föreningar erbjuder vi ett brett utbud av organiserad fritidsverksamhet som är aktivitetsstyrd.

Verksamheten utgår från mötesplatser som är utformade och anpassade för målgruppen. Vi har skapande rum, dj/studio, aktivitetshall samt ett hjärta i lokalen med syfte att inspirera och motivera till aktivitet.

Låter detta intressant så sök och bli en av oss.

Arbetsbeskrivning

Som fritidsledare ansvarar du för att tillsammans med andra kommunala verksamheter, föreningar och organisationer se till att unga vuxna 16-25 år får en meningsfull fritid. Speciellt focus på flickor/kvinnor. Verksamheten ska bedrivas utifrån ett salutogent förhållningsätt.

I tjänsten ingår även att:

  • Samarbeta och organisera fritidsverksamhet för målgruppen i samverkan med andra kommunala verksamheter, föreningar och organisationer.
  • Vara en del av att ta fram en handlingsplan för fritidssatsningar för unga flickor/kvinnor.
  • Vara en del av att utveckla mötesplatser i området.
  • Arbeta områdesbaserat
  • Coacha och vara resursen för ungas självorganisering och delaktighet.

I tjänsten ingår kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidsledare eller har en annan utbildningsbakgrund från universitet eller högskola som kan tillämpas i rollen. Du ska även ha dokumenterad erfarenhet från fritidsverksamhet för unga.

Du är strukturerad samt har en god samarbets- och initiativ förmåga. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer.

Ta möjligheten att träffa oss för att se hur vi arbetar eller om du har frågor till oss. Du är varmt välkommen till UngPuls (Skäggetorps centrum 3) tisdagen den 13 juni kl: 18:00-19:00.

 

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 juni 2017