Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

FritidsledareSista ansökningsdatum: 2016-07-06
Referensnummer: 105216

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Ewa Höglind, 013-20 74 59
Steffan Kapellner, 013-20 57 61

Ansök här!

Vi söker en fritidsledare till Sektionen för resurs- och stödverksamhet. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% med önskvärt tillträde från och med 2016-08-01 till och med 17-06-09. 

Arbetsbeskrivning

Vanligt förekommande fritidsledaruppgifter på fritidsgård och oftast i Öppen fritidsverksamhet för 10-12 åringar. Tillsammans med övriga i personalgruppen planera och genomföra verksamhet. Arbetet kan även innebära förflyttning mellan olika arbetsplatser.

Kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema kan förekomma. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller likvärdig. Du kan ta egna initiativ, vara kreativ och har både en

förmåga att arbeta enskilt och kunna samarbeta med övrig personal. Du är flexibel och lyhörd för andra och visar en personlig mognad. Dessutom har du förmågan att se och ta tillvara olikheter.

Körkort är meriterande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 juli 2016