Fritidsledare

Sista ansökningsdatum: 2017-07-27
Referensnummer: 2017/1215
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Steffan Kapellner, 013-20 57 61
Ewa Höglind, 013-20 74 59

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker en fritidsledare till Sektionen för resurs- och stödverksamhet. Tjänsten är ett vikariat på 75 % med önskvärt tillträde från och med 2017-08-14, och planerar pågå till och med 2017-12-31.

Arbetsbeskrivning

Vanligt förekommande fritidsledaruppgifter på fritidsgård oftast i Öppen verksamhet. En del av tjänsten kommer vara riktad mot vår verksamhet för ungdomar som går under LSS. Tillsammans med övriga i personalgruppen planera och genomföra verksamhet. Arbetet kan även innebära förflyttning mellan olika arbetsplatser.

Kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning. Du kan ta egna initiativ, vara kreativ och har både en förmåga att arbeta enskilt och kunna samarbeta med övrig personal. Du är flexibel och lyhörd för andra och visar en personlig mognad. Dessutom har du förmågan att se och ta tillvara olikheter.

Gärna vana av att arbeta med LSS.

Körkort är meriterande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 juli 2017