Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog, lärare i fritidshem - KvinnebyskolanSista ansökningsdatum: 2016-06-24
Referensnummer: 106102

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anna Bergendorf Pihlblad, 013-207832

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Kvinnebyskolan ligger i ett lugnt och i lummigt område i Hjulsbro i Linköping. Skolan omges av en fantastisk miljö med oändliga möjligheter! Vi är en skola med ca 340 elever i årskurserna F-6 samt fyra olika fritidshem. Vår vision är ”Alla barn ska bli sitt bästa jag” och våra ledord är ”Trygghet, Hälsa och Lärande”. Vi organiserar vår verksamhet så att eleverna ska få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Vi arbetar inkluderande med eleven i fokus. Vi har skapat en tydlig organisation för vårt arbete och utvecklas ständigt i det kollegiala lärandet. Kvinnebyskolan präglas av ett positivt klimat och god arbetsmiljö för både personal och elever. Tillsammans arbetar vi mot uppsatta mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang!

Som medarbetare på Kvinnebyskolan kommer du att välkomnas till en positiv och engagerad personalgrupp.

”Jag känner en oerhörd arbetsglädje och är stolt över att arbeta på Kvinnebyskolan. Vi är på god väg att bli en hel skola där alla är lika viktiga, barn som vuxna” (citat från utvärdering)

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog på Kvinnebyskolan.   

Vi söker dig som är utbildad eller i utbildning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Som pedagog på Kvinnebyskolan skapar du bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi vill att du ska ha en vilja att driva utveckling och att du ser det kollegiala samarbetet och lärandet som naturligt och självklart.  Du ingår i arbetslag Fritids. Utöver arbetet på fritidshem kommer du att arbeta som resurs i skolan. På skolan finns även olika ansvarsområden såsom exempelvis rastaktiviteter och Trygghetsteam om du är intresserad av det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare i fritidshem alt. fritidspedagog.

Vi ser gärna att du

  • är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att entusiasmera och engagera både elever och kollegor
  • har ett driv och en vilja att utveckla strukturer och arbetssätt mot högre måluppfyllels
  • har förmågan att se alla elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar
  • har förmågan att vara tydlig i ditt ledarskap och skapa god arbetsmiljö
  • är väl förtrogen med skolans styrdokument
  • har god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta nära dina kollegor
  • är i slutet av din utbildning eller har erfarenhet av yrket

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vill du bli vår nya kollega? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 juni 2016