Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog/ Lärare i fritidshem till Bankekind skolaSista ansökningsdatum: 2016-12-12
Referensnummer: 124912

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Lindvall, rektor, 013-205583
Thomas Ahola, biträdande rektor, 013-294979

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Bankekinds skola och fritidshem är en F-3 skola med två fritidshem. På skolan går det sammanlagt ca 70 elever. Skolan ligger i ett litet samhälle nära Linköpings centrum. Här arbetar skola och fritidshem i nära samverkan. Arbetslagen är välfungerande och fokus ligger på elevernas bästa. På Instagram kan du se bilder från verksamheten. Sök på bankekindskolafritids.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog ska du verka för att eleverna får en god kunskapsutveckling före och efter skoldagen samt under lov. Du ska också arbeta för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån våra styrdokument. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Som fritidspedagog ska du verka för att utveckla undervisningen så att den utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du ska vara en del av fritidshemmet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen eller lärarlegitimation för lärare med inriktning fritidshem. Behörighet att undervisa i slöjd och idrott är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att driva utvecklingen i verksamheten framåt. Du är väl förtrogen med Lgr 11. Du är trygg i din roll som fritidspedagog och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster även stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet och värderar din förmåga att engagera och entusiasmera högt.

Som fritidspedagog hos oss vill vi att du visar tydligt elevfokus samt ser olikheter som en tillgång. Vi söker dig som är engagerad, prestigelös och ser möjligheter.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 december 2016