Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog till ÄnggårdsskolanSista ansökningsdatum: 2017-02-14
Referensnummer: 126847

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Norberg, 013-207838

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Änggårdsskolan är en skola som ligger i bostadsområdet Lambohov. Skolan har cirka 340 elever i åldrarna 6-12 år och består av förskoleklasser, grundskola och fritidshem. Änggårdsskolan ska vara en skola som ger trygghet och goda kunskaper. Skolans grundläggande arbete riktar sig mot att alla tar ansvar för sin kunskapsutveckling, för varandra och för vår miljö.

Vi söker nu en fritidspedagog 80 % - 100 %.

Arbetsbeskrivning

Du som söker jobbet som fritidspedagog på Änggårdsskolan ska tillsammans med kollegorna driva och utveckla fritidshemsverksamheten. Barnen ska möta en trygg och kreativ lärandemiljö under hela dagen. En viktig del i uppdraget är att stimulera elevernas sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratisk förhållningssätt.

Du kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten på fritidshemmet tillsammans med kollegorna. I uppdraget kan även utveckling av rastverksamheten ingå. Du kommer att samarbeta med lärarna under skoldagen för att ge barnen de bästa möjligheter till en lärandesituation. Som fritidspedagog ska du verka för att utveckla undervisningen så att den utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Kvalifikationer

Du är lärare med inriktning mot fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Du har ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är förtrogen med läroplanen och dess värdegrund och kunskapssyn. Behörighet i musikundervisning är meriterande.

Din profil:

Vi söker dig som kan och vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Du ska vara en del av fritidshemmet som ger eleverna trygghet, glädje, lust och engagemang.

  • Du har goda pedagogiska kunskaper, är väl förtrogen med fritidshemmets styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • Du har ett positivt förhållningssätt, är tydlig och lyhörd samt har en förmåga att entusiasmera och engagera barnen
  • Du visar ett engagemang för att utveckla arbetsmetoder och vidareutveckla verksamheten
  • Du är lösningsfokuserad och har god förmåga att skapa relationer med barn, kollegor och föräldrar 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 februari 2017