Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Fritidspedagog till BjörnkärrsskolanSista ansökningsdatum: 2016-08-08
Referensnummer: 107667

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Marie Jonsson, 013-263144
Sofie Lönn Grebner, 013-207891

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Björnkärrsskolans söker lärare med inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagogutbildning

På Björnkärrsskolan eftersträvar vi delaktighet på alla nivåer. Elevinflytande är viktigt liksom det kontinuerliga arbetet att skapa en trygg och god stämning på skolan. Elevrådet sammanträder regelbundet och ansvarar för olika aktiviteter under läsåret. På skolan pågår olika lässatsningar i syfte att ständigt och jämt förbättra och utveckla elevernas läsförmåga. Personalen på fritidshemmet har nyligen inlett ett arbete kring bemötandet av barn utifrån ett genusperspektiv.

Arbetsbeskrivning

Arbete på fritidshem och i skola.

Som person är du positiv, ansvarstagande och har en positiv elevsyn. Du är väl insatt i skolans och styrdokument och är bra på att motivera och engagera elever individuellt och i grupp. Tillsammans med dina kollegor planerar och utvecklar du fritidshemmets verksamhet i enlighet med läroplanen. Du är strukturerad och noggrann och har en god samarbetsförmåga med elever, personal och föräldrar.

Kvalifikationer

Fritidspedagogutbildning alternativt högskoleutbildning med inriktning fritidshem/annan utbildning som bedöms likvärdig.

Välkommen med din ansökan! 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 8 augusti 2016