Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog till Ekängens skolorSista ansökningsdatum: 2017-01-05
Referensnummer: 129269

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Adalheidur Östlund, 013-208767

Ansök här!

Ekängens skolor är belägen 6 km från centrum i en härlig miljö nära Roxen.
Skolornas närhet till skog och sjö ger eleverna stimulans för lek och lärande.
Ekängens skolor består av två skolor Bärstadskolan där våra elever i förskoleklass och år 1 går och Ekängsskolan där våra elever i årskurs 2-6 går.

Vi arbetar aktivt med skolutveckling och har gemensamt uppsatta mål för verksamheten. Vi arbetar för att alla elever ska känna sig trygga, ha arbetsro och bli bekräftade i sitt lärande.
Personalen arbetar i arbetslag som leds av arbetslagsledare. Vi prioriterar tid för kollegialt lärande och samarbete i våra arbetslag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en fritidspedagog 100% till ett av våra fritidshem. Tjänsten är en tillsvidareanställning från januari 2017 eller enligt överenskommelse. 

Som fritidspedagog på Ekängens skolor ska du tillsammans med arbetslaget ansvara för planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet på fritidshemmet  utifrån våra styrdokument. Vi söker en engagerad och entusiastisk medarbetare som har lätt för att samarbeta och som känner stolthet för sitt jobb.

Kvalifikationer

Vill du vara en av medarbetarna på Ekängens skolor, "grundskolan där lärarna ständigt lär sig" (Corren 30 aug-16)?

Vi söker dig som:

  • Har en adekvat utbildning för arbete på fritidshem
  • Är förtrogen med styrdokumenten
  • Har lätt för att samarbeta och är flexibel
  • Har förmågan att skapa positivitet, trygghet och lust i arbetet
  • Är kvalitetsmedveten och intresserad av skolutveckling
  • Har förmåga att se verksamheten i ett helhetsperspektiv
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 5 januari 2017