Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog till Ekdungeskolan i TallbodaSista ansökningsdatum: 2016-07-31
Referensnummer: 74197

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Johanna Molin, 013-263554

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skolorna i Tallboda består av Ekdungeskolan åk F-3 och Tallbodaskolan åk 4-6 med totalt ca 400 elever och ligger i Tallboda. Skogen är nära och vi jobbar med att synliggöra lärandet och värdegrunden. Att använda IT för att nå våra pedagogiska mål är en självklarhet -  #tallbodaiframkant

Skolorna har en gemensam ledning och en gemensam vision som handlar om att samarbeta och känna en vi-känsla för att kunna möta alla olika barns behov.

Arbetsbeskrivning

Ekdungeskolan är en F-3 skola som ligger i en härlig miljö där vi gärna använder skogen och skolgården som ett extra ”klassrum". Vår skola arbetar aktivt med värdegrunden. Skolans fyra förhållningssätt lyder: Vi fokuserar på lärandet; Vi bidrar till glädje och trygghet; Vi tar tillsammans ansvar; Vi är alla värdefulla.

Fritids jobbar aktivt med kvalitetsarbete, rastverksamhet och NO/Teknik via Snilleblixtarna. Vissa dagar har vi gemensamma aktiviteter på fritids som t ex kurser som barnen kan välja.

Du ska tillsammans med övrig personal i ett arbetslag ansvara för och utveckla, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet på skolan enligt läroplanen för fritidshem.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har fritidspedagogexamen, grundskollärare med inriktning fritidshem/ förskola eller lärarexamen mot grundskolans tidigare år.

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten samt har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar.

Vi söker dig som kan se helheten för elevernas skolsituation. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten samt har ett bra förhållningssätt i möten med elever och föräldrar.

Vi värdesätter att du visar en egen drivkraft, tar egna initiativ för att bidra till verksamhetens mål och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar att du är trygg i att använda digitala verktyg för att nå våra pedagogiska mål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 juli 2016