Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog till Skeda/Slaka skolaSista ansökningsdatum: 2017-01-27
Referensnummer: 131298

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Lilja / Rektor, 013-206082
Helene Nilsson /biträdande rektor, 013-207305

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skeda/Slaka skola består av två skolenheter, med ca 300 elever tillsammans. Det är två F-6 skolor med skolbarnomsorg och den trygga småskaliga atmosfären förstärks av att skolorna ligger i naturskön gammal kulturbygd där utomhusvistelse i en trygg miljö blir en självklar och naturlig del av skolans vardag.

Arbetsuppgifter

Vi söker en fritidspedagog med placering på vårt fritidshem och med viss tid i skolverksamhet. Du ska tillsammans med övrig personal ansvara för att utveckla, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet på fritidshemmet enligt läroplanen.

Du har förmågan att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa. Du har lätt för att samarbeta och tillför entusiasm och energi i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning fritidshem/fritidspedagogexamen alternativt förskollärarexamen.

Du har god ledarskaps- och samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor. Du ska vara väl förtrogen med aktuella styrdokument och vara intresserad av verksamhetsutveckling.

Stor vikt kommer att läggas vis personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 27 januari 2017