Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog till T1-skolornaSista ansökningsdatum: 2017-02-10
Referensnummer: 121189

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Martina Almén, 013-263960

Ansök här!

Om arbetsplatsen

T1-skolorna består av Fridtunaskolan och Tunvallaskolan. Skolorna ligger på T1-området i centrala Linköping och är belägna intill en fantastisk utemiljö i Vallaskogen Skolorna ligger på gångavstånd till bibliotek, teater, simhall och konserthus. Här går omkring 500 elever från förskoleklass till årskurs 6.

På T1-skolorna satsar vi på att stärka fritidshemmets arbete genom kollegialt lärande i våra arbetslag där samverkan och vi-känsla är viktiga delar. Vi ser vikten av att ge goda förutsättningar för pedagogerna att utveckla verksamheten genom att stärka fritidshemmets roll i verksamheten. Vi har ett genomtänkt arbete för samverkan mellan skola och fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en fritidspedagog till T1-skolornas fritidshem med start till vårterminen samt ytterligare två pedagoger med start i februari 2017. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med kollegor arbeta för att utveckla verksamheten genom vårt systematiska kvalitetsarbete. I arbetet på fritidshemmet ingår att komplettera arbetet i förskoleklass och skola och att stimulera elevens utveckling och lärande samt utgå från en helhetssyn på eleven.

I en utav tjänsterna kan även arbetslagsledaruppdrag ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande.

  • Du vill bidra till att utveckla verksamheten i enighet med skolans mål och är flexibel och öppen för förändringar.
  • Du kan självständigt och tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet.
  • Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och har ett inkluderande förhållningssätt.

Utbildning till fritidspedagog eller grundskollärare med inriktning fritidshem.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 februari 2017