Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidspedagog till Vikingstad skola


Kontaktperson:
Sara Skagerström, Rektor, 013-205561
Fackliga representanter:
Magnus Sjösvärd, Kommunal, 013-205570
Marianne Zethraeus, Lärarförbundet, 013-205552

Ansök här!

Brinner du för fritidshemmets uppdrag och vill arbeta på en skola som synliggör fritids verksamhet? Har du förmågan att entusiasmera och engagera eleverna till ett lustfyllt och positivt lärande? I så fall vill vi på Vikingstad skola att du skickar in din ansökan till oss!

Om arbetsplatsen

Vikingstad skola är nyrenoverad och ligger mitt i samhället Vikingstad. Vi arbetar aktivt enligt mottot Vikingstad skola - där varje elev är i fokus. På Vikingstad skola går det cirka 420 elever i årskurserna F-6.

Samhället Vikingstad ligger ca 15km utanför Linköping och det går enkelt att ta sig både med bil och med pendeltåg som anländer flera gånger i timmen.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog är ditt huvudansvar att planera, organisera och utveckla fritidshemmets verksamhet tillsammans med kollegor i enlighet med styrdokument. Du kan jobba som resurs i klass tillsammans med läraren men hos oss finns också olika möjligheter att jobba med att utveckla fritidsuppdraget.

I arbetslaget arbetar vi med lärandegrupper där vi fokuserar på att utveckla professionaliteten samt att synliggöra vårt uppdrag. Vi arbetar också med IKT på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen med inriktning fritidshem/fritidspedagogexamen eller motsvarande pedagogisk högskoleutbildning.

Vi söker dig som

  • är lyhörd, ansvarstagande och har förmågan att se varje elevs individuella behov.
  • genom ett medvetet förhållningssätt skapar trygghet, förtroende och goda relationer med eleverna.
  • har god kännedom om de kvalitetsverktyg som finns och används inom pedagogisk verksamhet.
  • vill vara med och driva fritidshemmets utveckling.
  • fokuserar på fritidshemmets uppdrag hela dagen.

Vi värdesätter också att du är engagerad och visar egen drivkraft där du tar egna initiativ för att bidra till verksamhetens mål.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 september 2016