Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog till Vreta Klosters skolaSista ansökningsdatum: 2016-10-19
Referensnummer: 115705

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Marie Öberg, 013-205626

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vreta Kloster skola ligger cirka en mil från Linköping, bredvid Vreta Kloster kyrka och alldeles intill Bergs slussar. Det är mycket goda bussförbindelser till och från arbetsplatsen. Vår skola är en F-6 skola med cirka 290 elever.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att utöva din kompetens i ett meningsfullt arbete som har stor betydelse för många andra människor. Din roll som fritidspedagog sträcker sig över hela verksamheten, där du följer eleverna under hela dagen. Förmiddagstid är du en viktig resurs i skolan och eftermiddagstid arbetar du inom fritidsverksamheten tillsammans med engagerade och kreativa kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med fritidspedagogexamen eller lärarexamen mot fritidshem som är redo att som fritidspedagog vara en del av vår utveckling och se elever växa och utvecklas.

Du är en person som visar entusiasm och engagemang för arbetet och eleverna. Med ett gott samarbete med både arbetslag och kollegor arbetar du på ett strukturerat och ansvarsfullt sätt till att säkra det systematiska kvalitetsarbetet i verksamheten. Du har en förmåga att skapa positivitet, trygghet och lust i arbetet och ser till alla elevers olika behov och förutsättningar för lärande och utveckling.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 oktober 2016