Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

FritidspedagogSista ansökningsdatum: 2016-08-11
Referensnummer: 109872

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Monica Långström, 013-20 57 77

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Malmslättsskolan Kärna har totalt cirka 600 elever i årskurserna F-6. Skolan har nära till naturen och har även goda bussförbindelser till Linköpings centrum. Vi erbjuder en arbetsplats där vi skapar undervisning utifrån elevernas nyfikenhet och förutsättningar.

Arbetsbeskrivning

Fritidsverksamheten 9-12 samarbetar med skolans lärare för att skapa en helhetsbild av elevernas vardag och utveckling. Tillsammans med  dina 4 kollegor ansvarar Du för att utveckla, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet vid öppna fritidshemmet med ca 100 inskrivna elever i enlighet med läroplanen och övriga styrdokument.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är högskoleutbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem eller har likvärdig utbildning.

  • Du är lyhörd och har ett professionellt bemötande mot ledning, kollegor, vårdnadshavare och elever.
  • Du är lösningsfokuserad och har lätt för att få din omgivning att se möjligheter för verksamheten.
  • Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag i syfte att tillsammans skap förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.
  • Du är strukturerad och engagerad i arbetet med att uppmuntra och utmana varje elev i dess utveckling och lärande.

Vid bedömningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 augusti 2016