Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

FritidspedagogSista ansökningsdatum: 2016-08-21
Referensnummer: 110204

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jessica Wågh, rektor, 013-207341

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Kungsbergsskolan F-4 är en liten skola mitt i Linköpings stad. En skola med ca 130 elever belägen i innerstaden. Vi har närhet till de parker, teatrar, museum och den simhall som innerstaden erbjuder men skolan ligger ändå skyddat i ett lugnt område. På fritidshemmen välkomnar vi ca 150 elever fördelade på tre avdelningar i skolans lokaler.

På Kungsbergsskolan får du en arbetsplats där vi aktivt arbetar mot kommunens övergripande mål där alla barn ska utmanas i sitt lärande på lika villkor. Här skapar vi ett lustfyllt lärande tillsammans med engagerade elever och engagerad personal.

Arbetsbeskrivning

Fritidshemmets tre avdelningar samarbetar med skolans lärare för att skapa en helhetbild av elevernas skolvardag och utveckling. Tillsammans med kollegor ansvarar Du för att utveckla, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet vid fritidshemmet i enlighet med läroplanen.
Viss tid av tjänsten är som lärarresurs i samverkan med klasslärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller motsvarande.

  • Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmågan att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • Du har även förmågan att entusiasmera barn och väcka deras lust till lärande.
  • Du har förmågan att samarbeta kollegialt och vara en aktiv deltagare i arbetslaget.
  • Du har ett gott förhållningssätt i möten med barn och föräldrar.

Vi söker en engagerad och entusiastisk medarbetare som har lätt för att samarbeta och som känner stolthet för sitt jobb. Musik och eller idrottskompetens är meriterande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 augusti 2016