Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagoger/barnskötare till Malmslättsskolan KärnaSista ansökningsdatum: 2017-03-26
Referensnummer: 138599

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen

Malmslättsskolan Kärna har totalt cirka 600 elever i årskurserna F-6. Skolan har nära till naturen och har även goda bussförbindelser till Linköpings centrum. Vi erbjuder en arbetsplats där vi skapar undervisning utifrån elevernas nyfikenhet och förutsättningar.

Arbetsbeskrivning


På Kärna skola vill vi gärna framhäva det goda samarbetet som finns mellan skolan och fritidsverksamheten. Fritidspedagogerna arbetar tätt med skolans lärare och vi strävar efter att fritids ska vara skolans förlängda arm, där pedagogiskt lärande och trygghet är i fokus.

Fritidshemmet har ca 100 inskrivna elever och arbetet bedrivs i enlighet med läroplanen och övriga styrdokument. På Kärna skola arbetar vi aktivt med att stärka fritidshemmets betydelse och inflytande över elevernas vardag. Eftersom det är ett pågående arbete så är det viktigt att vår personal är med på tåget och det krävs att du som ny tycker det känns betydelsefullt och roligt!

Kvalifikationer

Tack vare den statliga satsningen på förstärkning i fritidshem samt pensionsavgång behöver vi nu hitta fyra medarbetare till våra fantastiska fritidshemsavdelningar!

Vi söker två personer med högskoleutbildning som fritidspedagog i fritidshem eller med likvärdig utbildning.

Vidare sökes två barnskötare med erfarenhet av arbete i fritidshem.

Som person är du:

  • Lyhörd och har ett professionellt bemötande mot ledning, kollegor, vårdnadshavare och elever.
  • Strukturerad och engagerad i arbetet med att uppmuntra och utmana varje elev i dess utveckling och lärande.
  • Du ser fritids som en kanal där personalen kan inspirera till nya tankar och infallsvinklar kring det skolan arbetar med.
  • Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag i syfte att tillsammans skapa förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.

Vid bedömningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 mars 2017