Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog/fritidsledare till Fritidsklubben på BäckskolanSista ansökningsdatum: 2017-06-14
Referensnummer: 154493

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Eva-Lena Klofsten, bitr. rektor, 013-20 87 28

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Bäckskolan är en mångkulturell skola beläget i naturskönt område i Berga. På skolan går ca 200 elever från förskoleklass till åk 6.  

Fritidsklubben på Bäckskolan vänder sig till skolans mellanstadieelever och är en viktig verksamhet på vår skola. Syftet är att eleverna ska få kontakt med olika fritidsaktiviteter för att få inblick i det svenska samhällets kultur och möjligheter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer i ett team om två planera, organisera och genomföra aktiviteter i direkt anslutning till elevernas skoldag. Fritidsklubben har ett stort nätverk men andra aktörer och organisationer som och är med och leder de olika aktiviteterna.

Du kommer även att arbeta som resurs i grundskolan i åk 4-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller arbetar som fritidsledare.

Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmågan att se barnens individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du är flexibel och har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade förutsättningar. Vi söker dig som är utåtriktad med goda kontakter i föreningslivet och andra organisationer. Vår verksamhet är under ständig utveckling så vi ser gärna att du är kreativ, drivande och bidrar till detta.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Tjänsten är ett vikariat om 100 % med eventuell möjlighet till förlängning.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 juni 2017