Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog/Lärare i fritidshemSista ansökningsdatum: 2017-02-15
Referensnummer: 134293

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Wickman, Rektor, 013-205501
Hanna Ahl Addén, Biträdande rektor, 013-294937

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Självklart vill du vara en del av Vist skola! Vi söker dig som är fritidspedagog/lärare i fritidshem och som gillar att vara med där det händer.

På Vist skola arbetar vi engagerat och entusiastiskt kring eleverna. Vårt förhållningssätt är lågaffektivt och vi arbetar inkluderande. Vi satsar mycket våra lärmiljöer och vår gemenskap. Vi arbetar hälsofrämjande, så vi ser helst att du har ett stort intresse för elevernas välmående.

Vist skola ligger naturskönt i Sturefors i Linköpings södra utkant. Vist består av en skola med ca 310 elever samt fem olika fritidsavdelningar varav en är fritidsklubb mot elever i år 4-6. Vi arbetar fokuserat på att eleverna ska utveckla sina förmågor och har skapat en arbetsmodell för detta. Vi har ett positivt arbetsklimat och söker dig som trivs i att arbeta i team. Tillsammans arbetar vi mot våra uppställda mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang!

Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder. Vi vill också skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv genom förmånliga anställningsvillkor, till exempel utökad partiell föräldraledigt och generös friskvårdsersättning. 

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Vist skola kommer du arbeta som spindeln i nätet i nära samverkan med eleverna. Du kommer finnas ute på raster och vara en del i vårt trygghetsarbete. Vi ser gärna att du engagerar dig i våra elevaktiva grupper.

Fritidshemspersonal och skolans personal samverkar och tillsammans med övrig personal på skolan deltar du både i planering och i det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill och kan du bli vår nya kollega? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 15 februari 2017