Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Fritidspedagog/lärare i fritidshemSista ansökningsdatum: 2017-03-26
Referensnummer: 141355

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Anna Bergendorf Pihlblad bitr rektor, 013-207823

Ansök här!

Älskar du att jobba med barn? Vill och kan du låta varje barns individuella behov, såväl som gruppens behov, vara grunden i ditt pedagogiska arbete? Vill du samarbeta med mycket drivande och kompetenta kollegor? I så fall behöver vi dig på Kvinnebyskolan!

Om arbetsplatsen

Kvinnebyskolan ligger i ett lugnt och i lummigt område i Hjulsbro i Linköping. Skolan omges av en fantastisk miljö med oändliga möjligheter! Vi är en skola med ca 340 elever i årskurserna F-6 samt fyra åldershomogena fritidshem. Vår vision är ”Alla barn ska bli sitt bästa jag” och våra ledord är ”Trygghet, hälsa, lärande”. Vi organiserar vår verksamhet så att eleverna ska få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt i samtliga förmågor. Vi har ett inkluderande arbetssätt där vi sätter individen i fokus, vilket innebär att vi arbetar i team så långt som möjligt. Vi har skapat tydliga strukturer för vårt arbete och utvecklas ständigt i det kollegiala lärandet.

Kvinnebyskolan präglas av ett positivt klimat och god arbetsmiljö för både personal och elever. Tillsammans arbetar vi fokuserat mot uppställda mål och för att alla ska ha likvärdiga möjligheter till maximalt lärande i en verksamhet fylld av lust och engagemang! Som arbetsgivare vill vi ligga i framkant i det pedagogiska arbetet och ständigt utveckla våra arbetsmetoder.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Kvinnebyskolan skapar du förutsättningar för lärande och meningsfull fritid tillsammans med övriga kollegor i skolan och på fritidshemmen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem, eller är i slutet av din utbildning;

  • Som är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att entusiasmera och engagera både elever och kollegor samt har ett driv och en vilja att utveckla strukturer och arbetssätt mot ökad kvalitet och ökat lärande och meningsfull fritid. 
  • Som har förmågan att se alla elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar.
  • Som har förmågan att vara tydlig i sitt ledarskap.
  • Som är förtrogen med styrdokumenten.
  • Som har en vilja att arbeta nära sina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vill och kan du bli vår nya kollega? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 27 mars 2017