Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem, Ljungsbro skola


Kontaktperson:
Agneta Jonsson, 013-206737
Fackliga representanter:
Eva-LIll Forsbeck , 013-206762

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ljungsbro skola är en F-9-skola med cirka 500 elever. Skolan ligger en dryg mil utanför Linköpings centrum med goda bussförbindelser i ett naturskönt område med tillgång till skog och Göta Kanal.

Vi söker nu en fritidspedagog alternativt lärare med fritidshemsinriktning. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande under sommaren.

Arbetsbeskrivning

Huvuduppdraget är fritidsverksamhet samt till viss del uppdrag i skolan.

Våra fritidsavdelningar arbetar kring eleverna tillsammans med skolans arbetslag för att få en helhetssyn av barnets dag. Du ska tillsammans med övrig personal ansvara för och utveckla, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet på fritidshemmet enligt läroplanen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning fritidshem/fritidspedagogexamen, alternativt lärare med fritidshemsinriktning.

Vi ser gärna att du:

  • är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten
  • tycker om och har förmågan att entusiasmera och engagera barn
  • är lyhörd och har förmågan att anpassa förhållningssätt och verksamhet utifrån barnens behov samtidigt som du har ett helhetsperspektiv för verksamheten
  • vågar prova och utveckla andra arbetsmetoder och gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor
  • har god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, barn och föräldrar
  • genom ett medvetet förhållningssätt skapar trygghet, förtroende och goda relationer
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 augusti 2016