Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Fysioterapeut/sjukgymnast till Kommunrehab, LeanlinkSista ansökningsdatum: 2016-09-26
Referensnummer: 113496

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ingrid Gidlund - Verksamhetschef, 013-26 34 47

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden avseende rehabiliteringsinsatser och personliga hjälpmedel till personer i både särskilt och ordinärt boende i Linköpings kommun.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till en nyinrättad tjänst. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med tillträde 161101 eller enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår sjukgymnastisk bedömning, handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering, initiering av träningsprogram samt utprovning och förskrivning av personliga gånghjälpmedel. Som fysioterapeut/sjukgymnast har du ansvar för flera vårdboenden/servicehus som drivs av Linköpings kommun. Målsättningen med vårt arbete är att den äldre ska kunna bibehålla sin självständighet så långt det är möjligt och också uppnå optimalt välbefinnande. Arbetet är självständigt och innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi driver även ett friskvårdsgym som vänder sig till kommuninnevånare som är 65 år eller äldre.

Kvalifikationer

För att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast i Leanlinks hälso- och sjukvårdsorganisation krävs att Du:

  • Är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • Har körkort
  • Har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt

Erfarenhet som fysioterapeut/sjukgymnast inom geriatrik samt hjälpmedelsförskrivning är meriterande.          

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 september 2016