Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Gymnasielärare i engelska till BirgittaskolanSista ansökningsdatum: 2016-09-25
Referensnummer: 113700

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Maria Danielsson, rektor Vuxenutbildningen, 013-20 77 21
Eva Aronsson, rektor gymnasieskolan, 013-26 30 87 eller 0708-955755
Anne Jonsson, HR konsult, anne.jonsson@linkoping.se/ 013-263349

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Inom Vuxenutbildningen har vi kurser både inom gymnasial-och grundläggande nivå. Undervisningen sker både som när-och distansstudier. Birgittaskolans gymnasium erbjuder Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Introduktionsprogram Vi arbetar aktivt med utvecklings- och kvalitetsfrågor för vår verksamhet, och inflytandefrågor för eleverna och att de ska känna sig sedda och utvecklas.

Båda verksamheterna tillhör enheten Birgittaskolan där vi också bedriver SFI utbildning och Birgitta Vux med inriktning vård och omsorg för vuxna och Birgittaskolan/IVAS. All verksamhet är samlad i gemensamma lokaler och ligger centralt beläget i Linköping. 

Organisatorisk tillhör Birgittaskolan Utbildningsförvaltningen i Linköpings kommun.

Arbetsbeskrivning

Birgittaskolan Vux och Gy söker en vik. gymnasielärare i engelska. Undervisningen kommer främst att vara inom vuxenutbildningen och eventuellt en mindre del på gymnasiet. Inom vuxenutbildningen kommer det att både vara när-och distansstudier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig/legitimerad gymnasielärare i engelska. Erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

  • Du har en öppen attityd, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt
  • Du är inte rädd för att sätta gränser.
  • Du har en god samarbetsförmåga och är kvalitetsmedveten.
  • Du tycker om att arbeta med både ungdomar och vuxna.
  • Du är intresserad av mångfaldsfrågor. Flera av våra elever har till exempel invandrarbakgrund.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Har du ansökt om din legitimation och inte fått den, bifoga ditt examensbevis. Du som är nyexaminerad lärare bifoga ett studieintyg från dina avslutade studier.( ej ladok).

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 september 2016