Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Gymnasielärare i svenskaSista ansökningsdatum: 2016-08-01
Referensnummer: 108230

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Marcus Lindén, rektor, 013-207369
Mattias Dahlgren, rektor, 013-263709
Linda Eklund, rektor, 013-20 74 32

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Berzeliusskolan är en attraktiv och centralt belägen skola. Här finns gymnasieskola, gymnasiesärskola och grundskolans högstadium. Grundskoledelen har profilklasser i NO-ämnen och idrott samt IVAS–aspergerklass. Gymnasieskolan omfattar idag naturvetenskaps- och teknikprogrammet samt språkintroduktion. Totalt finns ca 1500 studerande och 240 anställda på skolan.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu lärare svenska på 60 %. I läraruppdraget ingår mentorskap, vilket medför att du deltar i elevhälsoarbete, tar föräldrakontakter och genomför utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Som lärare på Berzeliusskolan är du intresserad av att skapa förutsättningar för lärande och handleder eleverna mot målen för verksamheten. Du ser vikten av att elevernas utbildning utgör en helhet där dina ämnen är en del. En av dina styrkor är att bedöma elevernas lärprocess samt att kommunicera detta med eleven.  Du brinner för pedagogisk utveckling och är intresserad av att samverka med dina kollegor, både inom ämnet och över ämnesgränserna. 

Du är behörig att undervisa i svenska på gymansiet. Som person är du utåtriktad, har lätt för att kommunicera med ungdomar och är bra på att möta människor.

Tjänsten är vikariat från 10 augusti 2016 till 22 juni 2017.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 augusti 2016