HR-konsult

Sista ansökningsdatum: 2016-09-26
Referensnummer: 2016/1586
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: Snarast

Kontaktperson:
Eva Kristoffersson, HR-konsult, 013-263437
Kristin Elebring, tf Perosnalchef, 013-263922
Fackliga representanter:
Ann-Christin Karlsson - Vision, 013-20 60 85

Ansök här!

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad arbetsplats, där fokus är att ge professionellt stöd och service till våra medarbetare, politiker samt medborgare?

Vi söker nu en HR-konsult till avdelningen för verksamhetsstöd och uppföljning. HR- konsulten har framförallt en stödjande roll till förvaltningens chefer och medarbetare i olika personalfrågor. I uppdraget ingår bland annat arbete med kompetensförsörjning, rekrytering, introduktion, praktiksamordning, employer branding, rehabilitering samt personalstatistik och uppföljning. HR-konsulten samordnar förvaltningens arbete med jämställdhet och mångfald och har en given roll i det systematiska arbetsmiljöarbetet

Tjänsten är ett vikariat tom 171231.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du är lyhörd, entusiasmerande och tillmötesgående i ditt förhållningssätt. Vi vill att du tar initiativ samtidigt som du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du har förmåga att se och ta tillvara olikheter, har en god kommunikativ förmåga och som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheter i förändring.

Vi söker dig som har en PA-utbildning, beteendevetenskaplig utbildning eller annan för tjänsten relevant högskoleutbildning. Vi vill att du har flera års erfarenhet från arbete med olika delar inom personalområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en rådgivande eller vägledande roll och är van att driva, utveckla och följa upp uppdrag. Det är meriterande att ha arbetat i en politiskt styr organisation. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Samhällsbyggnadsfrågorna återfinns i Linköpings kommun på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är en modern organisation som möjliggör att Linköping utvecklas konkurrenskraftigt, med intressant och berörande stadsbyggnad samt med långsiktig hållbarhet. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med verksamheter och medarbetare som arbetar inom olika delar av samhällsbyggnadsprocessen.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 september 2016