Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Idrottslärare med övrigt ämne


Kontaktperson:
Cecilia Persson, 013-207941
Fackliga representanter:
Christina Bengtsson, 013-206000

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Arenaskolan kommer att startar i augusti 2016. Arenaskolan är belägen vid Linköpings fotbollsarena och kommer att vara en idrottsskola. Det kommer att finnas profiler inom hockey, innebandy, fotboll, konståkning och simning. Klasserna kommer att blandas. 

Arbetsbeskrivning

På Arenaskolan bygger vi nytt och du kommer, tillsammans med dina kollegor, ha en aktiv del i skolans systematiska kvalitetsarbete med fokus på ämnesutveckling. Vi hjälps åt genom att alla har något ansvar, stort och/eller smått och på så sätt känner alla sig delaktiga i skolans utveckling. Vi skapar en samsyn genom att vi arbetar med gemensamt uppsatta mål och följer våra gemensamma riktlinjer och policys, som lägger grunden för en effektiv och trygg organisation. På så sätt skapar vi arbetsglädje tillsammans.

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa cirka 75% och annat ämne 25%, matematik och/eller svenska. Du kommer även att vara klassföreståndare i en idrottsklass. Du delar klassföreståndarskapet med annan lärare och du ansvarar för cirka 10-15 elever.

Kvalifikationer

Lärarexamen mot grundskolans senare år med inriktning idrott och hälsa eller motsvarande.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att är lyhörd för idéer. Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa. Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är trygg i lärarrollen och känner en stolthet för ditt jobb. Vi lägger stor vikt på ditt pedagogiska ledarskap i klassrummet.

 

 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 augusti 2016