Idrottslärare till Nygårdsskolan

Sista ansökningsdatum: 2017-06-27
Referensnummer: 2017/1029
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 9 augusti 2017

Kontaktperson:
Therese Andersson, 013-26 38 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nygårdsskolan är en F-5 skola i Skäggetorp med stor mångkulturell mångfald. Skolan har cirka 280 elever. I januari 2017 flyttade vi in i våra helt nya lokaler och har eget tillagningskök och klassrummen är väl anpassade för att möta elevernas individuella behov. Vi har i dagsläget cirka 70 medarbetare.

Skolan är inne i en spännande utvecklingsfas där du som lärare har stora möjligheter att vara med att forma verksamheten på kort och lång sikt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad idrottslärare som vill ta huvudansvar för Nygårdsskolans idrottsundervisning. Du förväntas planera, genomföra och följa upp idrottslektioner, simundervisning, idrottsdagar och samverka med övrig personal.

Lärare på Nygårdsskolan ingår i ett årskurslag och arbetslag som träffas varannan vecka, dels för pedagogisk samverkan men även för kollegialt lärande. Under kommande läsår kommer skolans idrottslärare delta i Läslyftet tillsammans med andra idrottslärare.

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation eller nödvändig examen för att undervisa i idrott åk 1-6. Nödvändiga egenskaper är starkt och tydligt ledarskap, god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga samt kunskap att anpassa undervisningen på grupp-och individnivå. Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 juni 2017