Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Idrottslärare till VidingsjöskolanSista ansökningsdatum: 2017-04-05
Referensnummer: 130959

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Christina Bradley-Ireman, 013-207899

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vidingsjöskolan – en skola att längta till.

På Vidingsjöskolan finns kompetent, erfaren och engagerad personal som arbetar tillsammans för att ge våra 350 elever i åk F-6 förutsättningar att utveckla sina förmågor och färdigheter. Vi vill att eleven ska vara i fokus och genom att använda olika metoder och varierade arbetssätt försöker vi anpassa undervisningen till varje individs behov och därmed skapa en stabil grund för ett livslångt lärande.

Vidingsjöskolan är en F-6 skola som ligger i en vacker omgivning i den sydöstra delen av Linköping, fem kilometer från city. Vi har naturen runt knuten och erbjuder natursköna strövområden, med bland annat en s.k skolskog som används mycket av skola och fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en idrottslärare som tror på och står upp för ett inkluderande arbetssätt, som kan samarbeta omkring undervisning och förhållningssätt. Som lärare ansvarar du för undervisningen i ämnet idrott och hälsa. 

Vi arbetar även aktivt med samverkan både mellan lärarna och eleverna, men också mellan hem och skola, för att ge eleverna en trygg grund att stå på då vi ser att det ger oss förutsättningar att vara en bra skola.

Det är först när trygghet och kunskap går hand i hand som vi verkligen kan tala om en skola att längta till. Om du liksom vi uppskattar samverkan, kunskap och trygghet är du välkommen att söka till oss på

Vidingsjöskolan - där glädje och kreativitet ger eleverna en skola att längta till!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen i idrott och hälsa och erfarenhet av pedagogiskt arbete i skolan.

Vi vill även att du;

  • har förmågan att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och ge eleverna möjlighet att nå sina mål.
  • drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar, där målen för verksamheten är tydliga och eleven finns alltid i fokus.
  • har lätt för att arbeta i arbetslag då samarbete är en viktig del i arbetet på skolan.
  • tar egna initiativ till skolans utveckling så att du känner dig delaktig och stolt över vår verksamhet.
  • har erfarenhet av arbete som lärare och känner dig trygg i lärarrollen.

Välkommen att söka till oss på Vidingsjöskolan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 april 2017