Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Idrottslärare


Kontaktperson:
Jessica Wågh, 013-207341
Fackliga representanter:
Lena Nordmark, 013-207341

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Kungsbergsskolan är idag en liten skola som ligger mitt i centrala Linköping. Till hösten kommer vi ha årskurserna f-4 på skolan och vi kommer de kommande två läsåren att växa så att vi om två år är en f-6 skola igen.

Arbetsbeskrivning

Du ska i huvudsak vara ansvarig för idrottsundervisningen på skolan.

Vi söker dig som vill jobba med att driva skolutveckling i team som kännetecknas av

  • Hög måluppfyllelse
  • Kollegialt lärande
  • IKT i fokus

Du kommer vara den av lärarna som ansvarar för idrottsämnet i klasserna. 

Du ska tillsammans med lärare och pedagoger i ditt team ansvara för att utveckla, planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet på skolan enligt läroplanen.

Vi ser gärna att du har behörighet i Idrott och hälsa. Extra meriterande är om du gärna undervisar i musik.

Som lärare på Kungsbergsskolan är du tryggheten, glädjen, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever och kollegor växa och utvecklas. Du drivs av att vara en naturlig del av utvecklingsarbetet på skolan. Du är en självklar del i att skapa goda rutiner och ett framåtsyftande arbetssätt för vår skola. 

Du utvecklar och driver din undervisning tillsammans med de andra lärarna. Du utgår från gällande styrdokument och drivs av att hitta nya sätt att undervisa och lockar eleverna längre i sin kunskapsinhämtning. Du brinner för att synliggöra lärandet och för att hitta kreativa vägar för detta, IKT är en naturlig del av din undervisning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning i idrott och hälsa mot årskurs 1-6 och som:

  • Sätter eleven i centrum
  • Har ett positivt förhållningssätt
  • Är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • Vill vara med och utveckla verksamheten

Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar. Du har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever och föräldrar. Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för dig själv och för eleven.

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 augusti 2016