Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

IdrottsutvecklingschefSista ansökningsdatum: 2017-01-15
Referensnummer: 125566

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Eva-Lena Bohlin , 076-0902477

Ansök här!

Vi söker därför dig som vill ha ett övergripande ansvar för förvaltningens idrotts-, frilufts- och anläggningsfrågor samt vill leda utvecklingsarbetet inom områdena.

Om arbetsplatsen

Kultur- och fritidsförvaltningen består av verksamheterna idrotts- och fritidsanläggningar, föreningsstöd och lokalbokning, allmänkultur för barn och vuxna, mötesplatser för unga, allaktivitetshus, kulturskola, bibliotek, Friluftsmuseet Gamla Linköping och Passagen Linköpings konsthall.

Arbetsbeskrivning

Som idrottsutvecklingschef har du personalansvar för medarbetare samt ingår i kultur- och fritidsförvaltningens ledningsgrupp. Tjänsten förutsätter att du arbetar processinriktat, proaktivt och framåtriktat. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med kvalitetssäkring samt omvärldsbevakning. Inom ramen för ditt uppdrag ansvarar du bland annat för nytt bidragssystem, nya idrottshallar, tillgänglighetsanpassningar samt implementeringsarbetet med det idrottspolitiska idrottsprogrammet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett tydligt, energigivande och coachande ledarskap med förmåga att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du ska kunna systematisera samt leda och styra processer i samverkan med både interna och externa deltagare. Du bör även ha god insikt i och förstå idrotten och idrottens villkor – gärna i ett bredare perspektiv.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en akademisk utbildning, gärna kompletterad med utbildning inom ledarskap samt minst två års erfarenhet som ledare. Vi ser gärna att du har förståelse för hur en kommun- och politisk styrd organisation fungerar, samt har erfarenhet från arbete i den idéburna sektorn/föreningslivet.

Som person är du utvecklingsorienterad, problemlösningsfokuserad, samarbetsinriktad, lyhörd, engagerad, empatisk och relationsbyggande. Du ska även tycka om att arbeta med struktur och planering samt är ekonomiskt sinnad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Unik resurs. Ansök via ansökningslänken här bredvid. http://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=4619

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva-Lena Bohlin på tel: 076-0902477 eller eva-lena.bohlin@unikresurs.se

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 15 januari 2017