Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

IT-Tekniker för Service på platsSista ansökningsdatum: 2017-02-14
Referensnummer: 131580

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anne Bergehed-Nilsson, 013-206503

Ansök här!

För att möta våra kunders efterfrågan på våra koncept för IT-arbetsplats, så söker vi nu en ny medarbetare

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta inom Teknik och Service gruppen på LKDATA. Du förväntas vara en resurs i vår tredje linje avseende service på plats hos kund. Du kan även komma att delta i verksamhetens utvecklingsprojekt.

Dokumentering av incidenter och problemlösningar är självklara arbetsuppgifter. Arbetet har huvudinriktning mot storskalig PC-drift där även kunskap inom datakommunikation är nödvändig.

Vi söker Dig som är serviceinriktad med förmåga och vilja att snabbt sätta Dig in i kundens situation/verksamhet. Du har en väl utvecklad kommunikativ och analytisk förmåga, för att förstå kundens problem och för att göra Dig förstådd i så väl tal som skrift. Du tar ansvar för din uppgift, ser sammanhang och prioriterar rätt frågor.

Tjänsten ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt, flexibilitet och god samarbetsförmåga i en stark och positiv teamanda.

Det är av stor vikt att Du har förmågan att kunna skapa förtroendefulla relationer och att Du drivs av att hålla en hög kvalité.

Personlig lämplighet kommer att ha stor betydelse vid tillsättandet av tjänsten.

Kvalifikationer

 • Din formella utbildning är högskola/gymnasieskola.
 • Du har minst 1 års sammanhållen erfarenhet av arbete med storskalig drift och underhåll av arbetsplatsutrustning.
 • Du har kunskap och erfarenhet av Windows 7, Windows 8, Windows 10 samt Citrix och Office 2013.
 • Du har kunskap och vana att ta del av systemdokumentation och att själv beskriva och dokumentera.
 • Du har kunskap och erfarenhet av deployment, underhåll, konfiguration av ex. Altiris Deployment
 • Du har erfarenhet av Symantec servicedesk
 • Du har erfarenhet av problemlösning via fjärrstyrning
 • Du har erfarenhet av Service Management enligt ITIL
 • Du har erfarenhet av Windows 2008/2012 server
 • Du har erfarenhet av MS-ActiveDirectory och kataloghantering
 • Du har erfarenhet av skrivarhantering
 • Du har erfarenhet av chromebook
 • Du har erfarenhet av audio, videosystem och Apple TV
 • Du har kännedom om kommunens organisation

Vår vision är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, ha inflytande och möjlighet att utvecklas, både i arbetet och som individ.

För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 februari 2017