Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Klasslärare åk 3 till Rappestad skolaSista ansökningsdatum: 2017-03-28
Referensnummer: 137385

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Karin Ström, Rektor, 013-20 58 56

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Rappestad skola är en liten landsbygdsskola med ca 65 elever i årskurs F-3. Klasserna är små och i alla ämnen undervisar ämnesbehöriga lärare. På skolan finns också fritidshem med behörig personal. Eleverna har tillgång till en stor skolgård med många olika lekmöjligheter. I närheten finns en liten skog och även en lummig hage som vi ofta nyttjar.

Vi strävar efter att eleverna ska känna att vi ser och bryr oss om dem. Vi arbetar aktivt med demokrati, trygghet, respekt och hög kunskapsutveckling. Relationen mellan vuxna och elever är nära. Vi ser skola och fritids som en helhet. På denna trygga plattform får eleverna utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare mot grundskolans tidigare år 1-3. Du kommer att vara klasslärare i åk 3 och ingå i ett team med andra lärare. Vi satsar mycket på kollegialt lärande. På Rappestad utvecklar och medvetandegör vi elevens lärprocess genom t.ex. synligt lärande och formativ bedömning. Nu söker vi en pedagog som bl.a. kan bidra till detta utvecklingsarbete. Du ingår i ett kreativt och utvecklande arbetslag där det är högt i tak.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen åk 1-3.

  • Du är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten.
  • Du är lyhörd och har förmågan att anpassa förhållningssätt och verksamhet utifrån elevernas behov, samtidigt som du har ett helhetsperspektiv för verksamheten.
  • Du har god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer.

Vid urvalet kommer vi att beakta personlig lämplighet för denna tjänst.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 mars 2017