Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Klasslärare i årskurs 5 till BjörnkärrsskolanSista ansökningsdatum: 2017-06-16
Referensnummer: 153029

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Marie Jonsson, rektor, 013-26 31 44

Ansök här!

Om arbetsplatsen

På Björnkärrsskolan eftersträvar vi delaktighet på alla nivåer. Elevinflytande är viktigt liksom det kontinuerliga arbetet att skapa en trygg och god stämning på skolan. Elevrådet sammanträder regelbundet och ansvarar för olika aktiviteter under läsåret.
På skolan pågår kollegialt lärande kring trygghet och studiero. Personalen på fritidshemmet arbetar ständigt med att förbättra och utveckla verksamhetens olika områden.

Arbetsbeskrivning

Klasslärare till årskurs 5. Det finns goda möjligheter till samarbete med parallellklassens lärare.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet mot grundskolans yngre åldrar.

Vi söker dig som:

  • sätter eleven i centrum
  • har ett positivt förhållningssätt
  • är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • vill vara med och utveckla verksamheten

För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att lärarlegitimation kan uppvisas.

Sedvanliga läraruppgifter som klasslärare i årskurs 5.

Välkommen med din ansökan!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 juni 2017