Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Kock till Åleryds vårdboendeSista ansökningsdatum: 2016-08-24
Referensnummer: 106139

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Inga Micko - Verksamhetschef, 013-20 54 31
Christin Zentio - Verksamhetschef, 013-20 70 62

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 760 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kock till Åleryds vårdsboende som Leanlink Äldreomsorg har fått förtroendet att driva från och med 1 december 2016. Åleryds vårdboende ligger i Ekholmen och här finns cirka 180 platser fördelat på sjukhem, demens, korttidsboende, växelvård och dagverksamhet.

Vi söker nu en erfaren och drivande kock till boendet som är intresserad av att arbeta med olika mat-teman samt är kreativ och gillar nya utmaningar. Då detta är en nyinrättad tjänst och vi befinner oss i en uppstart i samband med övertagande av verksamhet så är det viktigt att du har intresse och erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete.

Arbetet innebär att planera all mat på boendet, laga mat och samverka med medarbetarna på avdelningarna för att få måltiderna till en höjdpunkt på dagen för de boende. Syftet med måltiden är inte bara att de boende ska få näringsriktig mat utan också ge njutning och uppleva social samvaro.

Specialkost förekommer. Du har även ansvar för inköp och egenkontroll men även andra förekommande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • relevant utbildning såsom Hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • dokumenterad erfarenhet från storkök
  • goda kunskaper om specialkost
  • goda kunskaper om egenkontroll/HACCP
  • erfarenhet av självständigt arbete
    god samarbetsförmåga och som bidrar till ett gott arbetsklimat
    datakunskap
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi vill att du är kreativ i din matlagning och har kvalitet och serviceinriktning i fokus. Du bör också vara noggrann och kostnadsmedveten samt kunna planera ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 augusti 2016