Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Kock till Sandrinoparken, LeanlinkSista ansökningsdatum: 2016-09-23
Referensnummer: 112586

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anna-Carin Lindström - Verksamhetschef, 013-294605

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har fått förtroendet att driva Sandrinoparken, som är ett nybyggt boende för äldre med demenssjukdom beläget i centrala Linköping. Boendet omfattar 40 permanentplatser och 10 korttidsplatser. Uppstart skedde i januari 2016.

Verksamheten arbetar utifrån ÄBIC (äldres behov i centrum) vilket är ett systematiskt arbetssätt med personcentrerad vård. Arbetet sker i nära samverkan med socialkontoret. Verksamheten genomsyras av nya arbetssätt och har nära samverkan med Lärcenter för god demensvård, för att utveckla demensvården. Verksamheten har ett utökat ansvar för att ta emot elever från vårdutbildningar, varför handledning är en del i arbetet. Sång, musik och rörelse är den pedagogik som präglar verksamheten. All mat lagas på plats och en trevlig måltidsmiljö är en viktig del.

Vi söker nu en erfaren och drivande kock till boendet som är intresserad av att arbeta med olika mat-teman samt är kreativ och gillar nya utmaningar. Då vi befinner oss i en uppbyggnadsfas söker vi dig som vill vara med och bygga upp den nya organisationen.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att planera och producera all mat på boendet. Specialkost förekommer. I arbetet ingår även andra förekommande arbetsuppgifter såsom servering, hantering av livsmedel, disk och städning etc. Du har även ansvar för inköp och egenkontroll.

Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning såsom Hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Dokumenterad erfarenhet från storkök
  • Goda kunskaper om specialkost
  • Goda kunskaper om egenkontroll/HACCP
  • Goda kunskaper om egenkontroll
  • Datakunskap
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av självständigt arbete
  • God samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi söker dig som är noggrann och kostnadsmedveten och kan planera sitt arbete.

Vi vill att du är kreativ i din matlagning och har kvalitet och serviceinriktning i fokus.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete i omsorgskök.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 23 september 2016