Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Kolonipersonal till sommaren 2017Sista ansökningsdatum: 2017-03-26
Referensnummer: 134526

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontaktperson:
Christer Holmström/Fritidskonsulent, 013-20 67 44
Ingela Andersson, 013-20 67 07

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd kommer att bedriva koloniverksamhet under sommaren 2017.

Internatkoloni kommer att erbjudas ungdomar med funktionsnedsättning i
åldern 7-21 år. 15-20 ungdomar per period erbjudes plats.

Koloniverksamhetens målsättning är att barnen/ungdomarna ska:

  • kunna utveckla sitt självförtroende
  • få uppleva en god gemenskap på kollo
  • kunna lära sig att ta ett utökat ansvar
  • ges möjlighet att bygga upp och stärka sin empatiska förmåga

Arbetsbeskrivning

Föreståndare – Bitr. föreståndare Organisera och leda heldygnsverksamhet för ungdomar med funktionsnedsättning. Ansvara för att verksamheten bedrivs utifrån verksamhetens målsättning. Arbetsledning av 15-20 personal. Tillsammans med ansvarig fritidskonsulent ansvara för budget och inköp. Kontakter med samarbetspartners och föräldrar/anhöriga.

Vi söker personal som på ett pedagogiskt och flexibelt sätt kan arbeta för att ge ungdomarna ett meningsfullt innehåll utifrån deras egna behov. Tillsammans med övrig personal arbeta utifrån verksamhetens målsättning.

Kvalifikationer

Föreståndare och Bitr. föreståndare:

Pedagogisk utbildning samt erfarenhet av arbete med barn- och ungdomar med funktionsnedsättning. Högskolestudier/utbildning med pedagogisk eller beteendevetenskaplig inriktning är meriterande. Erfarenhet av arbetsledning är önskvärt.

Kolonipersonal:

Pedagogisk utbildning samt erfarenhet av arbete med barn- och ungdomar med funktionsnedsättning. Högskolestudier/utbildning med pedagogisk eller beteendevetenskaplig inriktning är meriterande.

För samtliga tjänster gäller att erfarenhet av koloniverksamhet är särskilt meriterande. Simkunnighet är ett krav.

Anställningstid: Missmyra, Åtvidaberg 3/7-29/7 2017
(I arbetet ingår dag, kväll, helg och viss nattjänstgöring)

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 mars 2017