Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

KommunekologSista ansökningsdatum: 2017-05-24
Referensnummer: 150109

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Avdelningschef: Jimmy Johansson, 013-20 71 70
HR-Konsult: Erik Svahn, 013-29 42 92

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen har sex kontor där drygt 250 medarbetare arbetar. Som Kommunekolog arbetar du på avdelningen för Drift och underhåll.

Avdelningen Drift och Underhåll förvaltar bland annat gator, parker, grön- och naturområden inom Linköpings kommun. Avdelningen ansvarar idag, genom våra entreprenörer, för vinterväghållning, gaturenhållning och skötsel av parker och grönområden. Avdelningen ansvarar också för till exempel sanering av klotter, väderskydd, upplåtelse av mark och för kommunens naturvård.

Arbetsbeskrivning

Det kommunala naturvårdsarbetet styrs till stor del av ett naturvårdsprogram. Som kommunekolog kommer du att arbeta med ett flertal olika uppgifter. Skötsel- och restaureringsåtgärder på kommunal och privat mark och i förvaltningens sex naturreservat är en betydelsefull del, liksom naturinformation och kunskapsinsamling om kommunens natur. Satsningar på rekreation och friluftsliv har också en allt större roll, där tillgänglighetsåtgärder och samverkan med brukargrupper ingår som delar som kommunekologen arbetar med.

Kommunekologerna samverkar i en naturvårdsgrupp, till syfte att underlätta informationsutbyte och samordning av naturvårdsarbete, skogsförvaltning och Samhällsbyggnadsnämndens ansvar inom rörligt friluftsliv samt underlätta kunskapsutbyte och kompetensöverföring.

Tjänsten avser en visstidsanställning till och med 2018-06-30. Tillträde 2017-07-01 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom grön biologi eller annan utbildning eller erfarenhet som av oss bedöms likvärdig. Vi ser gärna sökande med ytterligare kompetenser som berikar gruppens kompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter. Vi söker en person som är engagerad, drivande och lösningsorienterad. Du ser möjligheter och anpassar dig till förändrade krav och nya förutsättningar. Som person är du kommunikativ, ödmjuk och har lätt för att samarbeta och bygga förtroendefulla relationer. Du kan dessutom uttrycka dig väl i tal och skrift.

För tjänsten krävs B-körkort.

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas.

Vi avböjer kontakt med försäljare av platsannonser/konsulter.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 maj 2017