Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Kommunikatör till SocialförvaltningenSista ansökningsdatum: 2017-03-07
Referensnummer: 137281

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anita Lhådö/socialchef, 013-20 52 91

Ansök här!

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som är intresserad av att vara med och utveckla kommunikationen internt och externt inom socialtjänstens område.

Du är en person som snabbt och effektivt får saker gjorda och har förmågan att föra dialog med flera uppdragsgivare samtidigt och har stor förmåga och mod att utföra arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet. Som kommunikatör är Du en del av den förvaltningsgemensamma administrationen.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Arbeta operativt och innovativt med utveckling av kommunikation och därmed ta tillvara ny teknik             
  • Utföra, lägga in information på förvaltningarnas interna och externa webb
  • Agera stöd åt chefer och medarbetare vid framtagande av informationsmaterial
  • Vara behjälplig med bildhantering, redigering
  • Framtagande av trycksaker, beställa efter respektive förvaltnings önskemål
  • Utveckla och bevaka närvaro i sociala medier
  • Ansvara för den löpande informationen gentemot målgrupperna genom olika Informationskanaler, t.ex. nyhetsbrev, intranät samt extranät
  • Vara förvaltningarnas representant i Linköpings kommuns webbråd  

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 0ch har utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser att Du har mycket goda kunskaper i webbpublicering, ordbehandling, goda kunskaper i att producera målgrupps och situationsanpassade informationstexter, gärna inom socialtjänst, vård och omsorg.

Några års erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Det är också meriterande om Du har goda kunskaper i EPI-server. Som person är Du självgående, prestationsorienterad och flexibel. Vi ser också att Du är en god kommunikatör samt är mångfaldsmedveten. 

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 mars 2017