Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Kommunikatör till utbildningsförvaltningenSista ansökningsdatum: 2017-02-24
Referensnummer: 135514

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anne Enström, personalchef , 013-20 56 04
Christina Gunnarsson, HR-samordnare, 013-20 73 14

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Avsikten med kommunens arbetsgivarkommunikation ”Vårt engagemang gör idéer till verklighet” är att skapa ett tydligt, ärligt och professionellt arbetsgivarvarumärke med stark koppling till Linköpings varumärke som helhet. Det handlar om att arbetsgivarvarumärket ska ta sin kraft inifrån organisationen och fokus ska vara att skapa förutsättningar för ett internt ambassadörskap och bygga stolthet inifrån. Här har du som kommunikatör en viktig roll. Drivs du av att skapa modern kommunikation och trivs i en roll där du har stor möjlighet att påverka? Ta då chansen och sök tjänsten som kommunikatör vid utbildningsförvaltningen! 

Arbetsbeskrivning

Som kommunikatör kommer du att ha ett samordningsansvar samt ansvar att utveckla och stödja förvaltningens interna och externa kommunikationsarbete. Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete.

Detta innebär bland annat;

  • ansvara för att ta fram kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter samt kommunikationsplaner
  • utveckla förvaltningens arbete med nya kommunikationskanaler och sociala medier
  • samordna innehåll, drift och utveckling av förvaltningens interna/intranät och externa webbplats
  • stödja chefer i strategiska och operativa kommunikationsinsatser

I rollen som kommunikatör kommer du att samverka med den centrala kommunikationsavdelningen och delta vid strategiska kommunikationsmöten. Rollen som kommunikatör vid utbildningsförvaltningen är en nyinrättad tjänst vilket ger en stor möjlighet att påverka innehållet i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom medie- och kommunikations­vetenskap. Då ditt arbete kommer att innehålla flera typer av kommunikations­uppgifter ser vi gärna att du har erfarenhet av och intresse för att jobba med text och bild, webb, målgruppsanalyser, kommunikationsplaner och kanalval. Vi förutsätter att du behärskar webbpublicering samt har erfarenhet av att arbeta i relevanta dataprogram.

Du är en person som trivs i en lärande miljö, utmanas av komplexa frågeställningar och förmår att arbeta självständigt. Med tanke på variationen i arbetet har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Det är också viktigt att du kan prioritera mellan arbetsuppgifter och arbeta strukturerat utifrån ett strategiskt fokus. Vi ser gärna att du är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att ditt arbetssätt bygger på ett resultatorienterat professionellt agerande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 februari 2017