Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Kontorschefer till samhällsbyggnadsförvaltningenSista ansökningsdatum: 2016-11-13
Referensnummer: 117578

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Agneta Bergquist, tf kontorschef Teknik och Samh., 013-205948
Anna Bertilson, Samhällsbyggnadsdirektör, 013-26 37 71
Conny Besterman, AS&B rekrytering och ledarutv., 070-618 11 62

Ansök här!

Kan Linköpings kommun vara din nästa utmaning i arbetslivet? Till miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen söker vi nu två kontorschefer som är redo att rusta förvaltningen inför det gemensamma arbete som ska skapa det nya Linköping. Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av expansion, högt tempo och arbetsglädje. Känns det lockade? Då ser vi fram emot att höra från dig. Det kan vara början på något stort, för dig och för oss.

Om arbetsplatsen

Vi är en modern organisation som möjliggör att Linköping utvecklas konkurrenskraftigt, med intressant och berörande stadsbyggnad samt med långsiktig hållbarhet. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med verksamheter och medarbetare som arbetar inom olika delar av hela samhällsbyggnadsprocessen. Just nu skapar vi två nya kontor med syftet att få ett närmre samarbete kollegor emellan, öka fokus på de branschspecifika frågorna inom kontoret samt ge frågorna möjlighet att få ett strategiskt fokus. Vi söker nu därför två kontorschefer som vill vara med oss och utforma dessa kontor tillsammans med medarbetarna och de övriga kontoren på förvaltningen. Vi tror på det här och det vill vi att även du gör.

Som kontorschef för plan/marknad ansvarar du för översiktsplanering, detaljplanering samt mark- och exploateringsfrågor. Du har tre avdelningschefer och totalt ca 50 medarbetare på ditt kontor. Som kontorschef för förvaltning/anläggning/drift ansvarar du för drift och underhåll samt stadsmiljö. Du har två avdelningschefer och totalt ca 50 medarbetare på ditt kontor.

Som kontorschef leder du kontorets ledningsgrupp och arbetar nära dina avdelningschefer samt med kontorschefen för det andra nyskapade kontoret. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och din närmaste chef är samhällsbyggnadsdirektören.

Arbetsbeskrivning

I den här rollen formar du ett nytt kontor och arbetssätt som stöttar och hjälper till att förverkliga Linköping kommuns vision: Där idéer blir verklighet. På vår förvaltning utarbetar och implementerar vi processorienterat arbetssätt. Detta innebär att vi tror på ett arbetssätt där vi möts över kontoren, där vi tillsammans skapar resultat med kvalité och där vi på smartaste sätt arbetar genom processerna för att nå våra mål. Du blir en viktig spelare i det här arbetet som ledare och förebild för dina medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang och brinnande intresse för stadsbyggnadsfrågor utifrån ett strategiskt och långsiktigt perspektiv. Dina goda ledaregenskaper och förmåga att se och ta tillvara olikheter innebär att du är duktig på att skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du skapar ett arbetsklimat som innebär att alla medarbetare utvecklas och tillför energi till det viktiga arbetet för Linköpings stadsmiljö och därmed Linköpings invånare. Din samarbetsförmåga är god och du kan relatera till andra människor på ett för situationen anpassat sätt.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning för uppdraget. Du är en välrenommerad chef och ledare och du har flerårig erfarenhet från arbete med stadsbyggnadsfrågor. Det är viktigt att du, precis som vi, agerar och arbetar utifrån våra kärnvärden Modiga, Mänskliga och Mångfasetterade.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Löpande urval kan påbörjas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag: 2016-11-13

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B Rekrytering och Ledarutveckling. Du ansöker via denna länk:

http://www.asb-rekrytering.se/index.php/kandidat/aktuella-tjanster

Mer information om tjänsten lämnas av Conny Besterman, AS&B Rekrytering och Ledarutveckling.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 november 2016