Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Skolrestaurangbiträden för vikariatSista ansökningsdatum: 2016-08-19
Referensnummer: 107843

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Ulle Haamer, 013-207390

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Kost & Restaurang

Våra tillagningskök tillagar 200-2500 portioner/dag varav 200-1200 serveras i egen skolrestaurang, resterande portioner skickas till andra skolor/förskolor.

Kost & Restaurang serverar tre olika maträtter där en maträtt alltid är vegetarisk. Vi strävar efter att laga så mycket som möjligt från grunden och att tänka närproducerat/ekologiskt är självklart. Idag är ca 25 % av våra inköp ekologiska/närproducerade.

Arbetsbeskrivning

Att tillsammans med andra medarbetare planera, förbereda och servera luncher och mellanmål. I arbetet ingår även övriga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök såsom matlagning, hantering av livsmedel, disk, städning, samt beställning av varor. Merparten av våra beställningar gör via nätet.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet från att tidigare ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du som söker ska ha hygienutbildning.

Du tycker om och är bra att samarbeta, är flexibel, har gott bemötande och ger god service. Du har förmåga att på ett representativt sätt företräda Kost & Restaurang. Du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, är framåt och ansvarfull.

Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid erfarenhet från yrket och personliga egenskaper.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 19 augusti 2016