Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lågstadielärare till Vikingstad skolaSista ansökningsdatum: 2017-05-24
Referensnummer: 148684

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Sara Skagerström, 013-205561

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vikingstad skola är nyrenoverad och ligger mitt i samhället Vikingstad. Vi arbetar aktivt enligt mottot Vikingstad skola - där varje elev är i fokus. På Vikingstad skola går det strax över 420 elever i årskurserna F-6.

Samhället Vikingstad ligger ca 15km utanför Linköping och det går enkelt att ta sig både med bil och med pendeltåg som anländer flera gånger i timmen.

Arbetsbeskrivning

Trött på att vara ensam pedagog i klassrummet? På Vikingstad skola har vi valt att utöka antalet lärare på skolan för att på så sätt möjliggöra ett kollegialt utbyte och att undervisningen får bättre kvalité. Vi arbetar aktivt för att det i de flesta ämnen ska vara två lärare i klassrummet och minst tre klassföreståndare i alla årskurser. På skolan arbetar även två lärarassistenter.

Brinner du för att entusiasmera alla elever till ett lustfyllt lärande? Vill du tillsammans med kollegor prova nya metoder för att utveckla elevernas kunskaper maximalt? Då tror vi att Du kan vara rätt person att bli en del av oss på Vikingstad skola.

Den lediga tjänsten innebär att du kommer att arbeta i åk 3 tillsammans med erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundskollärare F-3 eller 1-6 med behörighet att undervisa i de flesta ämnen i årskurserna 1-3. Vi söker dig som:

  • genom ett medvetet förhållningssätt kan skapa trygghet, förtroende och goda relationer med eleverna.
  • diskuterar och reflekterar tillsammans med kollegor hur ni bäst kommunicerar mål och syfte med undervisningen.
  • vill använda alternativa verktyg i undervisningen och ser möjligheter i att anpassa undervisningen för elever i behov av särskilt stöd för att främja deras lärande och måluppfyllelse.

Vi värdesätter också att du är engagerad och visar egen drivkraft där du tar egna initiativ för att bidra till verksamheten mål.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 maj 2017