Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärarassistent till HagbyskolanSista ansökningsdatum: 2017-08-06
Referensnummer: 159262

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Åsa Wallén, 013-20 53 12

Ansök här!

Om arbetsplatsen

I södra delen av Linköpings kommun hittar du Hagbyskolan. Vi är en F-6 skola med ca 360 elever. Vi har en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek och utevistelse.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara ett stöd för lärare på skolan i de dagliga uppgifterna.

Arbetet innebär bland annat administrativa och praktiska arbetsuppgifter, att vara ett stöd i och utanför klassrummet, elevkontakt på raster och vid luncher, att vara eleverna behjälplig vid olika aktiviteter samt verksamhetsplanering. Även kontakt och samarbete med föräldrar och lärare ingår i arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete skolan eller har funderingar på att utbilda dig till läraryrket. Det krävs att du har lätt att anpassa dig, har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakter med både kollegor, elever och vårdnadshavare. Du är flexibel, självgående och kan ta egna initiativ.

Personlig lämplighet har stor betydelse vid anställning.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 augusti 2017