Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare 1-7 till RosendalsskolanSista ansökningsdatum: 2016-09-12
Referensnummer: 111587

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Karin Lång, 013-207905

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Rosendalsskolan är en Enskild Kommunal skola. Det innebär att vi kombinerar det bästa av två världar. Den kommunala stabiliteten och långsiktigheten möter korta beslutsvägar, flexibilitet och handlingskraft. Skolan har en internationell prägel som vi är stolta över. Vi är också stolta över att ha duktig personal som brinner för att ge våra elever en god start i livet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två behöriga lärare för undervisning på låg- och mellanstadiet. Du kommer att ha en del fasta lektioner men du kommer också finnas tillgänglig för undervisning i klasser där den ordinarie läraren är frånvarande.

Som lärare på Rosendalsskolan arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen, samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever.

Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta bra med andra människor.

Kvalifikationer

  • Du är behörig lärare i åk 1-7 i ämnena SV, SvA, MA, NO och SO
  • Är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • Har förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar
  • Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever och föräldrar som personal
  • Kan arbeta självständigt och äger stort eget driv

Meriterande: Vana av mångfald och från elever som kräver ”det lilla extra".

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 13 september 2016