Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare åk 1-3 till RosendalsskolanSista ansökningsdatum: 2016-12-13
Referensnummer: 125357

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Karin Lång, 013-207905

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Rosendalsskolan är en kommunal friskola. Det innebär att vi kombinerar det bästa av två världar. Den kommunala stabiliteten och långsiktigheten möter korta beslutsvägar, flexibilitet och handlingskraft. Skolan har en internationell prägel som vi är stolta över. Vi är också stolta över att ha duktig personal som brinner för att ge våra elever en god start i livet.

Rosendalsskolans verksamhet leds av rektor och biträdande rektor med stöd av en ledningsgrupp bestående av arbetslagsledare, förstelärare och övriga representanter för verksamheten.

På skolan går ca 380 elever fördelat i årskurserna F-5. Vi är ca 90 medarbetare inkl. stödfunktioner som skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, administrativa assistenter, vaktmästare. Vi har också fyra fritidsavdelningar för elever i åk 1-3 samt en avdelning för elever i åk 4-5.

Du kan läsa mer om vår enhet på www.linkoping.se/rosendalsskolan

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en klasslärare för undervisning i åk 1-3. Du kommer att undervisa i SV, SvA, MA, NO, SO och ENG. Tjänsten är en tillsvidaretjänst under förutsättning att du har lärarlegitimation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i åk 1-3/1-7 alt lågstadielärare.

Du är en engagerad pedagog som:

  • är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten
  • har goda ämneskunskaper
  • har förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar
  • har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever och föräldrar som personal

Som person:

  • har du en positiv inställning och ser möjligheterna
  • har du en sund människosyn, är samarbetsvillig och närvarande
  • är du noggrann och strukturerad

Passar denna beskrivning in på just dig och låter det som ett spännande och givande uppdrag? Skicka i sådana fall in din ansökan till oss redan idag.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och förhoppningsvis också samarbeta med dig.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 14 december 2016