Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Lärare åk 1-3 till T1-skolornaSista ansökningsdatum: 2017-02-16
Referensnummer: 133970

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Malin Westlund, 013-202631
Martina Almén, 013-263960

Ansök här!

Om arbetsplatsen

T1-skolorna består av Fridtunaskolan och Tunvallaskolan. Skolorna ligger på T1-området i centrala Linköping och är belägna intill Vallaskogen med gångavstånd till bibliotek, teater, simhall och konserthus. Här går omkring 500 elever från Förskoleklass till årskurs 6.

På T1-skolorna arbetar vi tillsammans mot vår vision: Kunskap på riktigt och trygghet som känns. Vi lägger stort fokus på skolans värdegrundsuppdrag för att skapa trygghet och studiero för våra elever. Vi har även ett väl uppbyggt kollegialt lärande med undervisningsutveckling och utmanande undervisning i fokus. Hos oss får varje medarbetare möjlighet att utveckla sin undervisning och sitt pedagogiska ledarskap i klassrummet genom våra kollegiala lärandegrupper.

Arbetsbeskrivning

Nu söker T1-skolorna två lärare för undervisning i år 1-3 i ämnena svenska, engelska, matematik och SO alternativt NO. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med kollegor arbeta för att utveckla verksamheten genom vårt systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Behörig lärare år f-3 med inriktning svenska, matematik, engelska och SO alternativt NO.

För att tjänsten ska kunna gälla tillsvidare så krävs att lärarlegitimation kan uppvisas.

Vi söker dig som vill vara en del av en lärande organisation med fokus på skolutveckling och kollegialt lärande. Du vill bidra till att utveckla verksamheten i enighet med skolans mål och är flexibel och öppen för förändringar. Du kan självständigt och tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet.

 Vi söker dig som:

  • har förmågan att se elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar
  • har ett inkluderande förhållningssätt i din undervisning
  • sätter eleven och elevens kunskapsutveckling i centrum
  • istället för hinder ser möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för eleven och för dig själv
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 16 februari 2017